Samen sta je sterk!

Team
building

 

Zoek je een verrassende en inspirerende activiteit voor je team waar je naast leuk en ontspannen, ook resultaatgericht bezig kunt zijn? Dan is onze teambuilding met honden een unieke vorm van coachen voor bedrijven en groepen.

 


Kwaliteiten worden zichtbaar

 

Waarom teambuilding met honden? Honden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal, emoties, gedrag en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Dit is wat het maakt dat ze ontzettend geschikt zijn om mee te werken bij coaching en teambuilding. Hun speelse gedrag zorgt ervoor dat iedereen die met hen werkt, snel ontspannen en zichzelf is waardoor deuren geopend worden naar een authentieke en onvergetelijke leerervaring. Teamleden worden op een respectvolle wijze gespiegeld in wie ze werkelijk zijn en waar hun ware kwaliteiten liggen.

 

Team als geheel

 
 

Tijdens de teambuilding ervaren de deelnemers de invloed van hun gedrag op de honden. Wij als coach maken de vertaalslag naar situaties die op de werkvloer kunnen plaatsvinden. Dit gebeurt altijd op een respectvolle en opbouwende manier waardoor er een positieve bijdrage geleverd zal worden aan de individuele deelnemers en het team als geheel. Dus…laat je verrassen en ontdek wat honden voor je team kunnen betekenen.

Met hart voor elkaar maak je als team het verschil!