Je hond je maatje

 

Naast het coachen van jongeren bieden wij ook hulp en begeleiding in en met de omgang van jouw hond.We vinden het belangrijk dat hond en eigenaar in harmonie samen kunnen leven en vooral veel plezier met elkaar kunnen hebben.

Begeleiding kan geboden worden in de volgende situaties;

Je ervaart problematisch gedrag bij je hond en je hebt handvaten nodig om dit gedrag om te buigen naar wenselijk gedrag.

Je voelt je onzeker in de omgang met je hond en je weet niet hoe je in bepaalde situaties moet reageren.

Je wilt graag een pup kopen en je bent op zoek naar een pup die het beste bij jou past

Je hebt behoefte aan begeleiding in de eerste levensfase van je puppie zodat hij/zij op kan groeien tot een stabiele volwassen hond

Je hond heeft stress en je wil graag begeleiding in vermindering van die stress

Je voelt je onzeker in de omgang met je hond en je weet niet hoe je in bepaalde situaties moet reageren.


De begeleiding


De begeleiding vindt meestal plaats bij jouw thuis of daar waar jij het zelf het liefste wilt. 

Het uitgangspunt van een eerste consult is dat dit altijd gegeven wordt vanuit rust en respect voor eigenaar en hond.

De lengte van een traject bestaat meestal uit een intake gesprek en een drietal sessies. De ervaring leert dat één enkel consult vaak niet voldoende is. Na het eerste consult waarin er afspraken zijn gemaakt en tips en adviezen zijn gegeven gaan we bij de tweede sessie kijken in hoeverre datgene wat afgesproken is zijn navolging heeft gevonden.

Bij de derde sessie gaan we nogmaals kijken hoe het geleerde in de praktijk werkt en of je met de tips en adviezen goed zelf verder kan.

Mocht er na deze 3 sessies behoefte zijn aan een vervolg, in welke vorm dan ook, dan is dat natuurlijk mogelijk. 

Wat kost het?

Het intakegesprek bij het Wauw-team kan zowel telefonisch als via de mail.

De kosten voor de eerste 3 sessies zijn € 95,-, dit is inclusief reiskosten binnen een straal van 10km rondom Maria Hoop. De duur per sessie zal ongeveer een uur zijn. 

Losse sessies zijn €35,-.

N.B. We geven liever geen tips of advies per telefoon of per email. Als je echt iets aan de situatie wilt veranderen is er meer nodig dan een paar tips. We gaan samen op zoek naar waarmee we jou en je hond mogelijk kunnen helpen. Wij geven daarvoor onze inzet en toewijding en vragen dat ook van jou. Alleen dan kan er verandering plaats vinden.