Algemene informatie

Algemene info & tarieven

Individuele coaching/counseling

Een kennismakings/intake gesprek is gratis en duurt ongeveer een uur. Dit gesprek vindt plaats in de praktijkruimte aan huis of tijdens een wandeling in de natuur.

In dit gesprek proberen we je hulpvraag of wens helder te krijgen. Als het goed voor jou voelt om verder te gaan, dan kunnen we een afspraak maken voor een vervolgtraject.

De frequentie wordt in overleg afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Tarieven

De coaching/begeleiding/training vindt binnen en buiten plaats. We hebben verschillende locaties ter beschikking in Posterholt alsook in Susteren en daarnaast geven wij ook graag coaching sessies tijdens een wandeling in de vrije natuur.

Vida en sova groepstraining

De tarieven van deze trainingen zijn in overleg. De kosten worden onder andere berekend aan de hand van het aantal trainingen, het aantal deelnemers en de hulpvraag en/of doelstelling.

Voor informatie kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen.

Praktijkadres Wauw-Team

       Hoofdstraat 8
       6061 CD Posterholt

       info@wauw-team.nl

       KvK nummer: 76903214
       Regiobank: NL27 RBRB 0787 6692 29

       AGB code vestiging: 90068533

       AGB code A.F.A. Cobben-Biermans 90103113

 

Lilian is een gediplomeerd therapiehond begeleider, kindercoach, Adiona geregistreerd, gecertificeerd Vida trainer, gecertificeerd Rots & Watertrainer Gadaku Instituut en kynologisch instructeur.

Anita is een gediplomeerd psychosociaal counselor NFG geregistreerd onder nr. 8537, kindercoach, gecertificeerd Vida trainer, hondencoach en gecertificeerd Rots & Watertrainer Gadaku Instituut.