Algemene informatie

Algemene info & tarieven

Individuele coaching

Een kennismakings/intake gesprek is gratis en duurt ongeveer een uur. Dit gesprek vindt plaats in de praktijkruimte aan huis of tijdens een wandeling in de natuur.

In dit gesprek proberen we je hulpvraag of wens helder te krijgen. Als het goed voor jou voelt om verder te gaan, dan kunnen we een afspraak maken voor een vervolgtraject.

De frequentie wordt in overleg afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Tarieven

De coaching/begeleiding/training vindt binnen en buiten plaats. We hebben verschillende locaties ter beschikking in Maria Hoop alsook in Susteren en daarnaast geven wij ook graag coaching sessies tijdens een wandeling in de vrije natuur.

Vida en sova groepstraining

De tarieven van deze trainingen zijn in overleg. De kosten worden onder andere berekend aan de hand van het aantal trainingen, het aantal deelnemers en de hulpvraag en/of doelstelling.

Voor informatie kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen.

Praktijkadres Wauw-Team

       info@wauw-team.nl

Diergaarderstraat Zuid 25b

6105 CA  Maria Hoop       

KvK nummer: 75205572
Regiobank: NL27 RBRB 0787 6692 29

              

Lilian is een gediplomeerd therapiehond begeleider (Dogswork), kindercoach (NHBO), Adiona geregistreerd, gecertificeerd Vida trainer (Pets4Care), gecertificeerd Rots & Watertrainer Gadaku Instituut en kynologisch instructeur (Martin Gaus Academie) en gediplomeerd Concept Trainer (DogsTalk).